Valgamaa laskesportlane tuli mitmekordseks Eesti meistriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel tuli Aili Popp Eesti meistriks kombineeritud jahipraktilises harjutuses nii individuaalselt kui võistkondlikult ning ka vintraudsest relvast seisvate siluettide laskmises.
Nädalavahetusel tuli Aili Popp Eesti meistriks kombineeritud jahipraktilises harjutuses nii individuaalselt kui võistkondlikult ning ka vintraudsest relvast seisvate siluettide laskmises. Foto: Kaupo Kindsigo

Pühapäeval selgusid Metsniku lasketiirus Eesti meistrid harjutustes VSS ja Kombi. Kolme kuldse medaliga lõpetas võistlused Valgamaa laskesportlane.

Kombineeritud jahipraktilises harjutuses võttis üldvõidu Tauri Tamm Võrumaa jahimeeste seltsist 761 silmaga. Üldarvestuse seitsmenda koha ning naistearvestuse meistritiitli saavutas 691 silmaga Jaanikese jahiühingu esindaja Aili Popp.

Valgamaa laskuritest sai Taivo Tigane 19., Ari Lustila 20. ja Lilian Leetsi üldarvestuse 25. ning naistearvestuses kolmanda koha. Võistkondlikus arvestuses võitis 1897 silmaga esimese koha ja meistritiitli Jaanikese jahiühing koosseisus Aili Popp, Taivo Tigane ning Ari Lustila.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles