Juhtkiri: Kiire abi päästis elu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kahjuks on viimased nädalad Valgamaal kaasa toonud hulga õnnetusi. Alles oli Hummuli vallas suur metsatulekahju. Mitu inimest on sattunud õnnetusse veekogul, kusjuures ühe saatus on siiani täpselt teadmata. Liikluseski on mitu inimest viga saanud.

Laupäeva hilisõhtul aga hävis Helme vallas Holdres tules elumaja. Kuigi mitme põlvkonna koduks olnud hoonet ilmselt enam taastada ei õnnestu ja seega on kahtlemata tegu ränga õnnetusega, ei kaotanud põlengus vähemalt elu ühtegi inimest. Seda eelkõige tänu lähedal elavate Ülle ja Rene Järlovi sekkumisele.

Kogu Järlovite pere kiire ja asjatundlik tegutsemine väärib tunnustust. Poeg sisenes põlevasse hoonesse uksest, ema aknast. Puudega mees aidati kiiresti majast välja ja Rene haaras kaasa veel ka tema rahakoti ja dokumendid. Samal ajal helistas Järlovite pereisa päästeametisse. Seegi pole aga veel kõik: pere otsustas kodu kaotanud mehele jaanipäevani ka ulualust pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles