Tõrva täitub laupäeval kodukohvikutega

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aasta Tõrva esimesel kodukohvikutepäeval täitusid nii mõnedki koduaiad kohvikukülastajatega. Korraldaja Kristi Napasti hinnangul võttis tookord üritusest osa ligi 3000 inimest. «Kui sellel aastal isegi pool sellest tuleb, on meil kõigil päev tööga sisustatud.»
Eelmisel aasta Tõrva esimesel kodukohvikutepäeval täitusid nii mõnedki koduaiad kohvikukülastajatega. Korraldaja Kristi Napasti hinnangul võttis tookord üritusest osa ligi 3000 inimest. «Kui sellel aastal isegi pool sellest tuleb, on meil kõigil päev tööga sisustatud.» Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva kodukohvikute päev tuleb taas. Ülehomme hommikul avatakse väikelinna aedades ja hoovides ühtekokku 15 erinäolist kohvikut.

Kohvikutepäev saab avapaugu Tõrva keskväljakul linnapea Maido Ruusmanni piduliku kõne ja kohvikute tegevuseks mõeldud sümboolsete sertifikaatide jagamisega.

Kohvikute «uksed» avanevad kell 11 ning korraldajad loodavad, et pererahval jätkub toite, jooke ja jaksu kuni kella seitsmeni õhtul. Pärast seda pannakse Kärt Johansoni ja In Boili kontserdiga Veskijärve saarel päevale punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles