Valgamaal läheb lahti järjekordne teeremont

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Foto on illustreeriv.
Teetööd. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Maanteeamet annab oma kodulehel teada, et Valga maakonnas Otepää–Kääriku–Kurevere maanteel Otepää – Pühajärve lõigul algab täna teeremont.

Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova täpsustas, et teetööd leiavad aset Otepää linnas ja hõlmavad teelõiku valgusfoori ristmikust Pühajärve Sõjatammeni Otepää-Pühajärve teel.

Tööd kestavad tema sõnul plaanide kohaselt 6. augustini ja need on taastusremondi iseloomuga. "Kavas on vana katte tasandusfreesimine ja uue katte paigaldamine. Tööde teostaja on AS TREF, tööde maksumus 260 200 eurot. Liiklus on tööde teostamise ajal häiritud, kehtivad liikluspiirangud. Palume liiklejatel olla tähelepanelikud ja mõistvad."

Valga maakonnas Rõngu–Otepää–Kanepi maantee kilomeetritel 8,6-12,2 on aga pindamistöödeks kehtestatud kiiruspiirangud.

Asfalteerimistöid teostatakse ka Harju maakonnas Tallinn–Rannamõisa–Kloogaranna maantee kilomeetritel 29,2–32. Liiklust reguleeritakse reguleerijatega. Eeldatav ooteaeg on kuni viis minutit. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Pindamistöödeks kehtestatakse kiiruspiirangud Viljandi maakonnas:

• Karksi-Nuia–Anikatsi maanteel (km 0,1-1,1);

• Karksi–Ainja maanteel (km 0-4,4).

Kontserdi toimumiseks on piiratud sõidukiirust ja kehtestatud parkimise ja peatumise keeld täna kell 16.00–23.30 Lääne-Viru maakonnas Haljala–Käsmu maanteel Võsu–Kotka ristmik–Käsmu lõigul (km 27–30).

Copy
Tagasi üles