Linnapäevad saavad piduliku avapaugu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka linnapäevad on traditsiooniliselt alanud kunstnike ühisnäituse avamisega.
Valga-Valka linnapäevad on traditsiooniliselt alanud kunstnike ühisnäituse avamisega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Traditsiooniliselt kuulutatakse Valga-Valka kaksiklinna festival ehk linnapäevad pidulikult avatuks kaksiklinna loomeinimeste näitusega. Selle avamine saab teoks täna õhtupoolikul kultuurikeskuses. Näitust saab külastada kuni 31. augustini.

Hommikupoolikul saavad aga kõik huvilised uudistada kaitseväe, Kaitseliidu ja NATO liitlasüksusi, kes liiguvad Võru maanteelt Kesk tänavale. Ettevõtmisest võtab osa kuni 150 mundrikandjat.

Muu hulgas saab näha Eesti kaitseväe ja Kaitseliidu tehnikat ning relvastust ja Saksamaalt õppusele Saber Strike saabunud ameeriklaste soomustransportööri Stryker. Toimuvad tervituskõned, üksuste tehnika ja relvastuse demosntaratisoon ning lävitakse linnarahvaga. Külalistele esineb kaitseväe orkester.

Copy
Tagasi üles