Kaks Tõrva päästjat panevad end Saksamaal proovile

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Frantsuzov (vasakult), Mari Plaado, Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld, Ago Veilberg ning Tõrva päästekomando päästja Kristjan Mikk võistlevad kahe päeva jooksul mitmel alal, mis paneb nende võimed viimse piirini proovile.
Ivar Frantsuzov (vasakult), Mari Plaado, Tõrva päästekomando pealik Alor Kasepõld, Ago Veilberg ning Tõrva päästekomando päästja Kristjan Mikk võistlevad kahe päeva jooksul mitmel alal, mis paneb nende võimed viimse piirini proovile. Foto: Erakogu

Kaks Tõrva päästekomando töötajat osalevad täna Saksamaal Euroopa kõige kangemate päästjate võistlusel, mis paneb meeste füüsise viimase piirini proovile.

Tõrva päästekomandost on Saksamaale Mönchengladbachi sõitnud kaks päästjat: komandopealik Alor Kasepõld ning päästja Kristjan Mikk. Nemad pole aga ainsad kanged Eestist. «Lisaks on meiega päästetööde osakonna ekspert Ivar Frantsuzov, teadaolevalt Eesti ainus naispäästja Mari Plaado Räpina komandost ning võistkonna vanima liikmena päästja Ago Veilberg Rakvere komandost,» sõnas Kasepõld.  

Euroopa meistrivõistlus tuletõrjespordis, mis kannab pealkirja Toughest Firefighter Alive, on Kasepõllu sõnul väga hinnatud jõuproov, mida korraldatud juba üle 15 aasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles