Galerii: Edevad ja vähem edavad ujuvvahendid võtsid Pedelis mõõtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgas toimus järjekordne Pedeli paadiralli, kus nii tradistioonilised kui ka omavalmistatud ujuvvahendid võtsid omavahel mõõtu.

Võisteldi paisjärvel, kus tuli läbida märgitud rada, kaldal aga ootasid võistlejaid ka lisaülesanded. Näiteks tuli veepüstoliga plastpudelitele pihta saada või siis Pudrumäe trepist üles joosta ning õhupall lõhki puhuda. Omavalmistatud alused pidid läbima lühema vahemaa, kanuud ja paadid läksid aga pikemale ringile, ületades isegi riigipiiri. 

Kanuude arvestuses tuli kolmandale kohale võistkond Kotkad, kelle ajaks tuli 18.20. Teise koha saavutas kanuude võistkond Joosep, kelle tulemuseks oli täpselt 18 minutit. Võitjaks kuulutati aga Mõlatajad tulemusega 13.45.

Paate läks rajale kaks, teise koha sai VND tulemusega 30.10. Võitjateks tulid aga lõunanaabrid, kes jõudsid finišisse oma konkurendist kuus minutit varem.

Isevalmistatud paate, mis läbisid väiksema vahemaa, läks rajale kuus. Ajaga 13.10 tulid kolmandaks noorsotsid, teisele kohale ajaga 9.25 Paltus ning esimese koha saavutas ajaga 7.10 võistleja nimega Supikondid kiles, kes läbis vabatahtlikult terve raja, kuigi piisanuks ka väiksemast ringist.

Anti välja kaks eriauhinda: diskvalifitseeritud meeskonnale Kombain suure töö eest. Paraku pidi kombain paratamatult tõdema, et kondimootor on parem, sest paadirallil jäi ta viimaseks. Ööliblikad said parima kostüümi preemia, kuna olid kõige ilusamad võistlejad rajal.

Lisaks andi Mikile eripreemia selle eest, et mees on igal aastal paadirallil kohal olnud. Loomulikult oodatakse teda tagasi ka järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles