Auto põrutas võssa

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei andis teada, et 12. juunil kella 15 paiku toimus liiklusõnnetus Valga maakonnas Palupera vallas.

"Õnnetus juhtus Hellenurme-Päidla tee 6. kilomeetril, kui Päidlast Hellenurme poole liikunud sõiduauto Volkswagen Golf kaldus sirgel teelõigul paremale poole teelt välja ja sõitis teeäärsesse peenikesse võsastikku," täpsustas politsei pressiesindaja Maria Gonjak.

Kahjustada sai tema andmetel sõiduki esiosa. "Sõidukis viibinud 55aastase Madise toimetas kiirabi haiglasse kontrolli ning kuna mehel esinesid alkoholijoobe tunnused, siis võeti võimaliku joobe tuvastamiseks mehelt ka vereproov. Mees jäi esialgu haiglaravile."

Gonjak lisas. et tunnistajate sõnul viibis sõidukis lisaks mehele 27aastane naine, kes vigastada ei saanud. "On väljaselgitamisel, kes õnnetuse hetkel sõidukit juhtis ja kas kasutati turvavarustust. Sõiduki rehvid vastasid kehtestatud nõuetele, sündmuskohal oli tee kruusakattega ja sõidukorras."

Copy
Tagasi üles