Uues kohas võib süüa nii palju, kui taldrikule mahub

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba tunnike pärast avamist oli söögikohas mitukümmend klienti.
Juba tunnike pärast avamist oli söögikohas mitukümmend klienti. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Uus toidukoht Valgas sündis juhuste kokkulangemise tulemusena: ühes kohas vabanesid ruumid, teisal jäi üle iseteenindusliin.

Laupäevase laadamelu taustal võis mõnelegi valgalasele või linnakülalisele jääda märkamata, et Valga söögikohtade rida täiendust sai. Kesk tänava ja Pärna puiestee nurgal hakkas aga just sel päeval tegutsema uus söögikoht ReMa Köök.

Siiski võtsid inimesed koha kiiresti omaks. Juba tund pärast avamist oli umbes kümne lauaga saalis pea pool kohtadest täidetud. Kolmel leti taga askeldanud teenindajal olid käed-jalad tööd täis. Menüüs oli kaks liharooga: šnitsel ja kotlet.

Copy
Tagasi üles