Fond kogus mängudel annetusi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähiravifondi «Kingitud elu» juhataja Toivo Tänavsuu.
Vähiravifondi «Kingitud elu» juhataja Toivo Tänavsuu. Foto: Sander Ilvest

Vähiravifond «Kingitud elu» kogus Eesti korvpallimeistrivõistluse mängudel ligi 8000 euro eest annetusi.

Hiljuti lõppenud Alexela korvpalli meistriliiga hooajal osales vähiravifond «Kingitud elu» 17 mängul Tallinnas, Tartus, Raplas, Rakveres, Pärnus ja Valgas. Kokku laekus fondi annetustena ja heategevuslike oksjonite müügituluna ligi 8000 eurot, teatas fondi esindaja.

Oksjonitele panustasid vähihaigete heaks korvpallinänni peaaegu kõik liigas mänginud klubid ning palluritest Gregor Arbet, Sten-Timmu Sokk, Rain Veidemann, Siim-Sander Vene ja Indrek Kajupank. Suure hulga oksjonikaupa andsid heategevuseks Fifaa ja Sportland.

«Suur tänu igale annetajale, oksjonitel osalejatele, Fifaale ja Sportlandile, kõikidele klubidele, nänniga panustanud palluritele, Eesti Korvpalliliidule ning fondi vabatahtlikele. Teie kõigi toetus oli tuntav ja soe. Üheskoos kinkisime mitmele inimesele täisväärtuslikke elupäevi,» ütles vähiravifondi «Kingitud elu» juhataja Toivo Tänavsuu pressiteate vahendusel.

Eesti korvpalliliidu ja vähiravifondi «Kingitud elu» koostöö jätkub ka sügisel, mil stardib Eesti korvpalli meistriliiga uus hooaeg.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond «Kingitud Elu» asutasid 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest.

Fondi nõukokku, mis otsustab kas ja keda toetatakse, kuuluvad onkoloogid dr Peeter Padrik, dr Hele Everaus, dr Kristiina Ojamaa, dr Kadri Putnik ja tervise arengu instituudi direktor Maris Jesse, näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp ning suhtekorraldaja Janek Mäggi.

Copy
Tagasi üles