Kohvikutepäev: hea tuju ja punased kummikud

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LC Tõrva Maride juures võttis värvivalik silme eest kirjuks: magusasõbrale oli seal nii mõndagi.
LC Tõrva Maride juures võttis värvivalik silme eest kirjuks: magusasõbrale oli seal nii mõndagi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Tõrva kodukohvikute päev avapaugu sai, kallas taevast vihma nagu oavarrest. Kohvikupidajaid ega külalisi see aga ei morjendanud – pigem vastupidi, sest head tuju jätkus õhtuni välja.

Kui laupäeva hommikul postkontoris Tõrva teine kodukohvikute päev ametlikult avati, tundus, et enam hullemaks minna ei saa. Peas vasardas küsimus: kes peaks tahtma sellise ilmaga käia läbi kõik linnas avatud kohvikud? Kuna Valgamaalase reporter ja fotograaf polnud suhkrust ja olime end varustanud ka varuriietega, võtsime siiski väljakutse vastu. Nagu hiljem selgus, oli selliseid inimesi veel.

Tõrvalane Ülla Tamm, kes käis läbi kaheksa kohvikut, võttis kohvikuralli ette jalgsi. «Vahepeal käisin kodus pükse ja jalanõusid vahetamas,» sõnas neiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles