Läti neiu kaitses lauluvõistlusel Eestimaa au

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy neiu Laura Krastina on end tuntuks laulnud piirilinnas Valgas-Valkas, üle Valgamaa ja ka väljaspool, osaledes juba aastaid lauluvõistlustel. Äsja pani ta end proovile Lätimaal Jūrmalas korraldatud võistulaulmisel, kus saavutas kolmanda koha.
Stuudio Joy neiu Laura Krastina on end tuntuks laulnud piirilinnas Valgas-Valkas, üle Valgamaa ja ka väljaspool, osaledes juba aastaid lauluvõistlustel. Äsja pani ta end proovile Lätimaal Jūrmalas korraldatud võistulaulmisel, kus saavutas kolmanda koha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga stuudio Joy lätlannast lauluneiu Laura Krastina tõi poplaulufestivalilt Jūrmalas koju pronksise autasu. Teisest kohast jäi puudu 0,04 punkti.

Vanusegrupis 14–17 aastat võttis Läti laulukonkursist osa 19 lauljat. Noori talente hindas Läti lauljatest ja heliloojatest koosnev viieliikmeline žürii.

«Osalesin sellel konkursil esimest korda ja infot selle kohta sain Facebookist. Andsin teada osalemissoovist, saatsin laululindistuse ja saingi kutse. Ise jäin väga rahule, sest läksin sinna peamiselt kogemusi saama ning ootusi väga kõrgele ei sättinud. Tõsiselt hea meel on, et laulsin end kolmandale kohale. Veidi kripeldama jääb, et ainult 0,04 punktiga jäin teisele kohale alla. Sain žüriilt 7,96 punkti kümnest,» rääkis neiu.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles