Motomehed peavad vallutusplaane

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää vallas Sihva külas saab laupäeval teoks järjekordne Eesti meistrivõistluste etapp mootorrataste mäkketõusus, kui motomehed Marjamäge vallutama hakkavad.

Tegemist on mäkketõusu Eesti meistrivõistluste kolmanda etapiga. Arvestust peetakse kolmes võistlusklassis: juuniorid, single ja unlimited. Single-klassis on osalemise tingimus, et mootorrattal on üks silinder. Unlimited-klassis on mootoril vähemalt kaks silindrit. Kubatuur ei ole kummalgi klassil piiratud. Lisaks eelpoolmainitutele võisteldakse ka show-klassis, kus astuvad korraldajate sõnul üles pulli- ja naljamehed kostüümides.

Võistluse stardijärjekord selgub loosimise teel, kui sõitja tõmbab endale loosikastist välja numbri. Kokku on kolm eelsõitu ning selle põhjal saavad kümme kõige kiiremat või kõige kaugemale mäkke jõudnud võistlejat edasipääsu finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles