Selgus Valgamaa jalgpallikoondis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Meelis Kuivits.
Treener Meelis Kuivits. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Jalgpalli Liit korraldab koos maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajatega juba viiendat korda Eesti maavõistluseid, kus kaheksas kohtumises vastamisi 15 maakonna ning pealinna Tallinna koondised. Tänavu on maavõistlused kolmapäeval, 22. juunil.

Turniiri süsteem näeb ette, et kõik koondised mängivad omavahel läbi kahel korral: kodus ja võõrsil. 2012. aastal alguse saanud turniir kestab 30 aastat. Viigilise tulemuse korral selgitatakse küll võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viigiline tulemus ja tabelisse läheb üks punkt.

Täpsemat infot, sealhulgas tabeliseisu, seniste tulemuste, väravalööjate ja koosseisudega leiab jalgpalliliidu koduleheküljelt.

Valgamaa on kell 19 vastamisi Põlvamaaga. Kohtumine leiab aset Põlva Lootospargis.

Valgamaad esindavad esialgsetel andmetel Ermo Ojaste, Aivo Akkus, Jarmo Aaviste, Aleksei Larin, Marek Naal, Sander Rõivassepp, Juhan Kondike, Oliver Suur, Alvar Kasak, Priit Lehismets, Raul Lehismets, Martin Raid, Martin Teder, Mark Ivanov, Dmitri Andreitšuk, Vladislav Jakovlev, Hans Valeri Järvmägi, Roman Raevski, Sergei Thielemann, Artjom Tšernõhh, Allain Suvi ja Taavi Laul.

Võistkonna treenerid on Meelis Kuivits ja Margus Kuivits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles