Konkursil osalejad paistsid silma lihtsuse ja ehedusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää linn. Keskväljak on lilleehtes ning Tartu poolt sissesõidul uhkeldab numbriga 900 kujundatud peenar, mis osutab tänavusele paiga esmamainimise aastapäevale.
«Oleme Linnamäge teinud ja teeme veelgi nähtavamaks. Mäe otsas on kaks istepinki, üks vaatega kiriku ja teine linna poole. Seal tekib kohe kuninga tunne,» sõnas linna kommunaalteenistuse juhataja Urmas Kuldmaa. Linnamäe orus on tehtud kuivendustöid ja maha võetud võsa. «Kollase akna vaade on nüüd palju avaram ja ilusam,» nentis Kuldmaa.
Otepää linn. Keskväljak on lilleehtes ning Tartu poolt sissesõidul uhkeldab numbriga 900 kujundatud peenar, mis osutab tänavusele paiga esmamainimise aastapäevale. «Oleme Linnamäge teinud ja teeme veelgi nähtavamaks. Mäe otsas on kaks istepinki, üks vaatega kiriku ja teine linna poole. Seal tekib kohe kuninga tunne,» sõnas linna kommunaalteenistuse juhataja Urmas Kuldmaa. Linnamäe orus on tehtud kuivendustöid ja maha võetud võsa. «Kollase akna vaade on nüüd palju avaram ja ilusam,» nentis Kuldmaa. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maakonna kaunid kodud on üle vaadatud ning kõige ilusamad vabariiklikule konkursile Valgamaad esindama seatud.

Kaunite kodude maakonnakomisjon heitis pilgu kaheksale objektile, nende seas oli Otepää vallast kolm, Tõrvast kaks ning Põdralast, Helmest ja Valgast üks.

Tegelikult oli kodusid kui selliseid sedapuhku siiski ainult üks: teised olid asutused, lisaks kaks linna tervikuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles