Võidutule toovad tänavu Kaitseliidu noored

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Poderat ja Marge Tamm on edukalt läbinud noorkotkaste meediku ja kodutütarde esmaabiandja erialaoskuste kursuse. Mõlemad oskavad õnnetuste korral valida õige tegutsemisviisi ja anda esmaabi.
Paul Poderat ja Marge Tamm on edukalt läbinud noorkotkaste meediku ja kodutütarde esmaabiandja erialaoskuste kursuse. Mõlemad oskavad õnnetuste korral valida õige tegutsemisviisi ja anda esmaabi. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Tänavu toovad võidupüha paraadilt võidutule maakondadesse kodutütred ja noorkotkad. Valgamaa tule võtavad presidendilt vastu Paul Poderat ja Marge Tamm.

Möödunud aastal Valga põhikooli lõpetanud Tamm on jätkanud küll õpinguid Tartus Tamme gümnaasiumis, kuid Valgas sündinud ja üles kasvanud neiuna ei ole kodumaakonda unustanud. Ikka ja jälle võib teda leida siinsetelt spordivõistlustelt, kodutütarde aktiivse rühmajuhina leiab ta aga aega ja soovi teadmisi noorematele jagada.

«Kodutütarde organisatsioonis olen olnud seitse aastat. Sattusin sinna tänu sellele, et kui algklassis õppisin, tuli meile sellest rääkima noorteinstruktor Kaimo Vahtra. Kuna need tegevused, millest räägiti, tundusid huvitavad, otsustasin minagi liikmeks astuda,» rääkis Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles