Galerii: Rahvusvaheline tsiklite paraad ja trikitamine Otepääl

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalvahetusel leiab Otepää lähistel juba 26. järjestikust aastat aset Eesti vanim mootorratturite kokkutulek Otepää Tour. Nagu traditsiooniks saanud, tulid ka seekord mitme maa tsiklimehed- ja naised üheskoos Otepää keskväljakule oma masinaid ja oskusi näitama.

Reedel alguse saanud ja kuni pühapäeva hommikuni kestvast kokkutulekust võtab korraldaja Argo Raidi sõnul sellel aastal osa kusagil vahemikus 100 kuni 120 motohuvilist. "Inimesi on Soomest, Rootsist, Lätist ja muidugi Eestist," rääkis Raid, kelle sõnul on ürituse tippaegadel kohal olnud koguni poole tuhande ringis tsikeid. "Eks see ilm sellel aastal natukene mõjutab," arvas mees.

Otepää keskväljakul toimunud paraadist oli aga vihma kiuste osa võtmas kusagil 40 tsikliomanikku, kelle seast valiti ka publiku lemmik. Lisaks nende vahel toimunud aeglussõidule näitas publikule oma oskusi Eesti üks tuntumaid naismotosportlasi Keity Meier, kes oma niinimetatud trial show käigus sõitis üle autokatuse, sooritas hüppeid ja muid peadpööritavaid trikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles