Talupood on leidnud linnas oma niši

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvalane Enno Järvekald astub talupoodi sagedasti sisse ning saab sealt ikka midagi vajalikku oma majapidamisse. Aia- ja majapidajatele ning talunikele on kaubavalik poes rikkalik ja hinnad taskukohased.
Tõrvalane Enno Järvekald astub talupoodi sagedasti sisse ning saab sealt ikka midagi vajalikku oma majapidamisse. Aia- ja majapidajatele ning talunikele on kaubavalik poes rikkalik ja hinnad taskukohased. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Mulgi Talu kauplus on üle elanud nii masu kui suurte kauplusekettide tuleku Tõrva. Poe juhataja kinnitab, et ostjad armastavad väikeseid poode ning tänu sellele neil äri õitsebki.

Kui poodi sisse astusin, tervitasid mind kaks sõbralikku ja naerusuist naist, kes seal parajasti askeldasid ja kaupa välja sättisid. Müügil oli kõikvõimalik kodu-, majapidamis- ja aiakaup: lillepotid, labidad, rehad, luuad,  kummikud, nõud, küünlad, seemned, väetised, loomasööt ja palju-palju muud.

«20 aastat tagasi alustasime tegutsemist Mulgi Meieri nime all, kes lõpetas meiega suhted 2000. aastal. Seejärel jätkasime uue firma Agrovarustuse Kaubandus OÜ all. Nende juhtimisel on kauplusehoone renoveeritud, ehitatud on kõrvalhooned ja suur parkimisplats,» rääkis kaupluse juhataja Kaja Muller, kes ise kõik need aastad talupoe tööd eest vedanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles