Suur jaanituli toob kokku artiste nii kodu- kui välismaalt

Lea Margus
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finalist Jüri Pootsmann (paremal) ja Eesti otsib superstaari saatejuht Karl-Erik Taukar.
Finalist Jüri Pootsmann (paremal) ja Eesti otsib superstaari saatejuht Karl-Erik Taukar. Foto: Viktor Burkivski

Sel aastal saabub esimest korda Eestisse tantsumuusika artist Gigi D`Agostino Itaaliast. Lõunamaised temperatuurid toob Rumeeniast kaasa lauljatar Inna. Lugematul hulgal muusikaauhindu võitnud kaunitariga saavad sõnajalaõit otsida vaid Pühajärve jaanitulel osalejad.

Parimate tantsulugudega teeb rannalava soojaks Hispaania DJ Sak Noel. Ülemaailmsete hittide «Loca People» ja «Paso» autor on esimene katalaan, kes pääsenud Briti singlimüügi edetabelis esikohale.

Traditsiooniliselt ei puudu jaanipeolt armastatud Eesti artistid. Tõeliselt suvise meeleolu loovad 2 Quick Start, Tanel Padar & The Sun, Smilers, Terminaator, Koit Toome, Karl-Erik Taukar, Cartoon, Jüri Pootsmann, Ott Lepland, Shanon, Põhja-Tallinn, Meisterjaan ja Suur Papa. DJ-pulti astuvad kodumaa parimad plaadikeerutajad nagu Vaido Pannel, Andres Aljaste, Andres Puusepp, Keith Margus ja Marek Talivere.

Kümnendal Pühajärve jaanitulel on esimest korda Otepääl Tivoli Tuur. Festivalialale on üles seatud kümneid atraktsioone, mis pakuvad närvikõdi ja mõnusat meelelahutust. Kui ekstreemsusest jääb veel väheks, siis hulljulgematel on võimalik sooritada benji-hüppeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles