Tõrva ja Valga vahel on uhutud pinnase tõttu liiklus häiritud

Lea Margus
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga-Tõrva maanteel takistavad liiklust teele uhutud pinnas ja väiksemad kivid. Eriti pimedal ajal autoga sõites peaks olema ettevaatlik - suurel kiirusel liikudes võib ohtlikke takistusi ja paigaldatud ajutist möödasõidumärki märgata liialt hilja.

Hummuli vallas Piiri külas Asu bussipeatuse läheduses on teisipäevaõhtuse tugeva vihma tõttu maantee kõrval olevalt kõrgemalt põllult teele uhutud liiv ja väiksemad põllukivid. Valgamaalasele saadetud vihje põhjal oli tee peal ka suuri kive ja isegi hulgaliselt põllult väljapestud maisitaimi.

"Kraavid on mulda täis ja põldudel on näha suuri maalõhesid. Kohale tuli ka päästeteenistus, kes juba likvideerib kahjusid," kirjeldas vihjaja olukorda.

Samaaegselt vihje saabumisega hakkas samalaadne hoiatus levima ka Facebook´is. Kohapeal selgus, et teeolud on suure saju tõttu tõesti ohtlikud ja liivasegusel mullal võib auto kergesti juhitavuse kaotada, seda just suurel kiirusel sõites.

Ilmselt olid just kohal käinud päästjad paigaldanud ümbersõidumärgi ning eemaldanud teelt suuremad põllukivid. Sellegipoolest maksab pimedas sellel teelõigul ettevaatlik olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles