Valga- Valka Helen Triatlon kutsub kaasa elama

Lea Margus
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka Helen triatloni mullune kullamees Kirill Kotšegarov võistlusrajal.
Valga-Valka Helen triatloni mullune kullamees Kirill Kotšegarov võistlusrajal. Foto: Liisi Ploom

Nädalavahetusel, 25. ja 26. juunil toimuvad Valga linnas Baltimaade meistrivõistlused triatlonis. Olümpiadistantsiga võistlusrajal on end proovile panemas oma ala parimad Eestist ja kaugemalt. Osalemas on ka harrastajad lühidistantsil ning toimuvad lastevõistlused.

Valga-Valka Helen Triathlonil teevad oma esimese võistlusdebüüdi ka rokkar Tanel Padar ja spordikommentaator Kalev Kruus. Padarile ja Kruusile, kes tegid aasta algul esimesed treeninud triatloni korraldaja Ain-Alar Juhansoni käe all, on Valga-Valka triatlon justkui peaproov augusti alguses toimuvaks Raudmehe poolmaratoniks.

Triatloninädalavahetus pakub meelelahutust ka neile, kes triatlonist pigem pealtvaatajatena osa võtavad. Mõlemal triatlonipäeval on avatud suur spordilaat, kusjuures triatlon on pealtvaatajatele täiesti tasuta! Laupäeva õhtut ilmestab meeleolukas kontsert Pedeli poolsaarel kell 20.00, kus esinevad Hugo and The Band, Moonrocket ja Man Da Riin. Üritus toimub suure varitelgi all.

Valga-Valka Helen Triathloni korraldab MTÜ Trismile koostöös Valga linnaga.

Tule saa osa Baltikumi parimast triatlonist ja jälgi ka infot liikluskorralduse muudatuste kohta Valga linnas ja lähiümbruses!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles