Suurvõistlus täitis Pedeli rannaala triatleetidega

Lea Margus
, Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõneti ekstreemsetes tingimustes, kus õhutemperatuur oli kõrge ja veetemperatuur suhteliselt jahe, tunnistas suur osa triatlonil finišeerujaid võistluse raskeks.
Mõneti ekstreemsetes tingimustes, kus õhutemperatuur oli kõrge ja veetemperatuur suhteliselt jahe, tunnistas suur osa triatlonil finišeerujaid võistluse raskeks. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valgas aset leidnud Baltimaade triatlonimeistrivõistluste mõlemad päevad möödusid 30kraadises kuumuses, mis tegi võistlemise erakordselt raskes. Eriti kuuma sauna said pühapäeval põhiklassi võistlejad.

Lapsed, noored, harrastajad ja eakamad veteranid panid end mõlemal päeval proovile lühematel distantsidel. Pikale, olümpiamõõtu distantsile startisid aga põhi­klassi võistlejad ja veteranid vanuseklassidest 40 ja 50 ning võistkonnad. Võistlusmaa pikkus oli 1,5 + 40 + 10, seega ujuti 1,5, jalgratast sõideti 40 ja joosti 10 kilomeetrit.

Triatlonil tegi esimese võistlusdebüüdi ka rokkar Tanel Padar, kes juba pool aastat treeninud triatleet Ain-Alar Juhansoni valvsa pilgu all. Valga-Valka triatloni läbimine oli Padarile justkui peaproov augusti alguses Otepääl aset leidvale Raudmehe poolmaratonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles