Vanamõisa järvest leiti surnukeha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanamõisa järv.
Vanamõisa järv. Foto: Erakogu

Esmaspäeva õhtul leiti Valgamaal Tõrvas Vanamõisa järvest surnukeha.

Valgamaalasele sündmusest teatanud inimese sõnul võis tegemist olla mai lõpus Vanamõisa järves kadunuks jäänud 54 aastase mehe laibaga. Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak kinnitas esmaspäeva õhtul Valgamaalasele, et Vanamõisa järvest küll leiti surnukeha, kuid seda, kas tegemist on just sama isikuga, naise sõnul hetkel kinnitada veel ei saa.

Täna hommikuks oli surnukeha isik tuvastatud. "Tänaseks on tuvastatud, et eile Vanamõisa järvest leitud mehe näol on tegemist sama mehega, kelle riided 31. mail järve kaldalt leiti ja keda seejärel otsima hakati. Surnukeha leidmisest teatas häirekeskusele rannavalve," teatas Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Maria Gonjak.

Esmaspäeval tööl olnud ja uppunut märganud rannavalvur Ats Vahi lisas Valgamaalasele, et surnukeha asus leidmise hetkel pea keset järve. "Päris õõvastav tunne tuli peale, kui surnukeha märkasin, selline kange ja lillat värvi. Ta oli sillast umbes 10 -15 meetri kaugusel. Õnneks oli eile kehv ilm ja rannas oli sellel hetkel umbes kuus inimest. Helistasin kohe häirekeskusesse ning kohale saabunud päästjad tõid surnukeha järvest välja."

Kolmapäeval kinnitas AS Hoolekandeteenused Tõrva Kodu juhataja Reet Asmer, et tegemist oli nende kliendiga. "Leitud inimene oli tõesti AS Hoolekandeteenused Tõrva Kodu klient. Tegemist on 54 aastase meesterahvaga. Tõrva Kodus elas ta teist aastat. Inimene kadus  mai lõpus ja koostöös Politsei ja Päästeametiga tegeleti tema otsingutega kuni tema leidmiseni 27. juunil."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles