Kodukaunistamise konkurss sai tänuüritusega piduliku punkti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasel tunnustusüritusel Riidaja rahvamajas olid päevakangelased Valgamaa kauni kodu konkursil osalenud koduomanikud ja asutuste eestvedajad ning mastivimpli saajad.

Maavanem Margus Lepik rõhutas tänukõnes kaunite kodude omanike olulist rolli maakonna maine kujundamisel. «Väärtushinnangud on aja jooksul muutunud ja ilu on üha enam hinnatud ja väärtustatud. Üle Eesti ja ka Valgamaal on kodud muutunud üha kaunimaks. Mainekujundus algab esimesest silmapilgust ja seepärast ongi oluline, et maakonda sisenejad näeksid ilusaid valdu, linnu, külasid ja kodusid,» sõnas ta.

Valgamaa Omavalitsuste Liidu juht Agu Kabrits rõhutas samuti kena kodu tähtsust. «Kaunis kodu annab inimesele turvatunde selles pöörases maailmas. Naabri ilusast aiast tuleb rõõmu tunda, mitte kade olla. Eestlaslikult tuleb aga seejärel omaenda koduaed ikka ilusamaks ja paremaks muuta, kui see naabril on. Taoline konkurents on edasiviiv,» nentis Kabrits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles