Palupera mõis ootab külla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba sel laupäeval saavad Palupera mõisa külastajad nautida kahe noore andeka pianisti koosmängu, kontserdi annavad Arko Narits (vasakul) ja Argo Jentson.
Juba sel laupäeval saavad Palupera mõisa külastajad nautida kahe noore andeka pianisti koosmängu, kontserdi annavad Arko Narits (vasakul) ja Argo Jentson. Foto: Erakogu

Palupera mõis lööb kuueks suvepäevaks kõigile huvilistele uksed valla. Külastajaid ootavad ees ekskursioonid, näitused, töötoad, kontserdid ja palju muud põnevat.

Juba kümmekond aastat on külastusmängus «Unustatud mõisad» osalenud Valgamaalt Palupera mõisakool. Nii ka tänavu, kui ettevõtmises lööb kaasa 32 mõisat üle Eesti. Palupera kooli direktori Svetlana Variku sõnul on nad tublisti ettevalmistusi teinud ning külaliste vastuvõtuks valmis.

«Traditsiooniliselt avame näituse. Seekord näitame mitmesuguseid küünlajalgu läbi aastate ja vanu aparaate. Kindlasti tabab külastajaid äratundmisrõõm,» rääkis koolijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles