Tantsupeo proovide teine päev: sellise kuumaga annab tantsida

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuproovide teine päev.
Tantsuproovide teine päev. Foto: Teve Rajamets / Valgamaalane

Täna oli Tallinnas Kalevi võimlemispeo proovide teine päev. Teiste seas harjutavad peoks ka Valgamaa tantsijad.

Taaskord saatis tantsijaid ilus ilm, päike ning soojus. Neiudele anti hommik vabaks ning Pirita prooviväljakule pidid nad minema alles kella poole kaheks. Alustati proloogiprooviga, mida täna tehti juba koos naistega. Kui see oli selgeks saadud mingi edasi oma liigi tantsuga. Proov lõppes veidi enne kella kuut õhtul, seega täna saavad noored nautida õhtul ka Tallinna melu.

Gümnaasiumite ja tudengite liigijuht Marju Asarov oli jäi tänaste proovidega rahule. "Olen tõesti üllatunud, et neiud sellise kuuma ilmaga nii ilusti vastu peavad ja suudavad veel seejuures väga korrektselt ka tantsida. Nad on tõesti meeletult tublid," lausus Asarov.

Võimlemispeol «Hingelind» osaleb 251 kollektiivi üle Eesti, kes jagunevad 13 liigirühma. Eesti suurim võimlemispidu «Hingelind» leiab aset laupäeval Kalevi keskstaadionil, kus antakse kaks etendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles