Suvemuusikafestival toob piirilinna mõlemale poolele tipptegijad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival algab täna Valga Apostliku Õigeusu Issidori kirikus, kus avakontserdil esineb vokaalansambel Orthodox Singers, mille dirigent ja kunstiline juht on Valeri Petrov.
Festival algab täna Valga Apostliku Õigeusu Issidori kirikus, kus avakontserdil esineb vokaalansambel Orthodox Singers, mille dirigent ja kunstiline juht on Valeri Petrov. Foto: Toomas Huik / Postimees

Kaksiklinna kultuurielu elavdamiseks ellu kutsutud esimene Valga-Valka nelja kiriku suvemuusikafestival toob kaasa seitse kontserti.

«Kuna Valga Jaani kirik tähistab 200. aastapäeva, on mõistetav, miks just seal kõige rohkem ehk neli kontserti on,» selgitas Valga linnavalitsuse kultuurinõunik Merce Mäe.

Juba täna õhtupoolikul on festivali avakontsert «Sul laulame» Valga Apostliku Õigeusu Issidori kirikus. Vokaalansambel Orthodox Singers, mille dirigent ja kunstiline juht Valeri Petrov, esitab Vene, Gruusia, Bulgaaria, Kreeka ja Süüria kloostrite viise.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles