Tõrva linn. Tänavu 90 aasta juubelit tähistav linn asub Õhne jõe ääres keset vaheldusrikast maastikku. Juba 1937. aastal anti paigale suvituslinna staatus. Kaks kaunist järve ja korrastatud järveümbrused on linna uhkus.
Rohelusse uppuvas linnas on rohkelt parke ja rohealasid, lilleklumpe ja peenraid, tooni annavad korrastatud ning kaunid elamud ja kortermajad. Peagi saab uue ilme keskväljak.
Tõrva linn. Tänavu 90 aasta juubelit tähistav linn asub Õhne jõe ääres keset vaheldusrikast maastikku. Juba 1937. aastal anti paigale suvituslinna staatus. Kaks kaunist järve ja korrastatud järveümbrused on linna uhkus. Rohelusse uppuvas linnas on rohkelt parke ja rohealasid, lilleklumpe ja peenraid, tooni annavad korrastatud ning kaunid elamud ja kortermajad. Peagi saab uue ilme keskväljak. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva linnavalitsus annab teada, et täna, 3. juuli õhtuks Tõrva Tantsumäele planeeritud kontsertetendus "Tõrva 90 - aja jälgedes" jääb halbade ilmastikutingimuste tõttu ära ning on edasi lükatud augustisse.

Kommentaarid
Copy