Tõrva Raadio saatejuhid kinnitavad kanda üleriigilises kanalis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Raadio
Tõrva Raadio Foto: Ülla Tamm/Valgamaalane

Tänasest alustab taas Raadio 2 eetris lõbus suvine saade «Suveraadio», mille saatejuhtidena alustavad tööd Tõrva Raadio tegijad Sirli Pippar ja Karl Kirt.

«Olen pikalt unistanud võimalusest olla üks Raadio 2 saatejuhtidest. Nüüd saab see lõpuks teoks ning ma olen selle võimaluse eest ääretult tänulik» rääkis Suveraadio üks saatejuhtidest Sirli Pippar. Karl Kirt, kellega Pippar saadet juhtima hakkab, on samuti ootusärevil. «Viimastel aastatel ja seda just Tõrva Raadio tõttu on raadiotöö läinud väga hinge. See on suurepärane võimalus saada tohutult kogemusi juurde,» ütles Kirt.

«See on hea näide kuidas Tõrva Raadio annab häid võimalusi tulevikuks,» sõnas Pippar. «Valdkonnad, millega raadiotöös tuleb kokku puutuda, on väga laiad.  Arvan, et Tõrva Raadio annab kogemusi töötada hiljem ka kommunikatsioonivaldkonnas, ajakirjanduses ning kas või professionaalse õhtujuhina,» ütles Kirt.

Pärast Raadio 2 saadet tuleb mõlemal minna Valgamaale, et teha Tõrva Raadiot. «Nii kui Suveraadio meile läbi saab, läheme Tõrva Raadiot edasi tegema. Saab olema väga raadione suvi,» rääkis Pippar.

Suveraadio saade on Raadio 2 eetris esmaspäevast neljapäevani algusega kell 13 ning see asendab suvepuhkusele läinud Eeva Esse juhitud saadet «Agenda». Suveraadios kõlab mõnus muusika, külla tulevad tuntud ja vähem tuntud külalised, räägitakse suvesündmustest, minnakse merele ja tehakse palju muud.

Tõrva Raadio alustab oma tööd 29. juulist ning lõpetab 14. augustil. Noorte eestveetavat raadiot on võimalik kuulata Tõrva linnas ja selle ümbruses sagedusel 90,0 MHz ja internetis aadressil raadio.torvanoored.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles