Olerex sulgeb tankla

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerex sulgeb Valgas automaattankla.
Olerex sulgeb Valgas automaattankla. Foto: Lea Margus/

Kolmapäeval, 6. juulil sulgeb Olerex Valga automaattankla, mis asus aadressil Transpordi 1. Tegutsema jääb lähedalasuv Valga teenindusjaam aadressil Transpordi 2, mis on automaattanklaga võrreldes suurem ja parema funktsionaalsusega.

Automaattankla teenindas peamiselt transpordiettevõtteid, samas kui täisteenindusjaama külastavad enamasti jaekliendid. Olerexi müügijuhi Ülo Lippuse sõnul on tänase aktsiisitõusu valguses transpordiettevõtted suures osas liikunud tankima piiri taha Lätti või Leetu ja piirilinnas Valgas on see mõju eriti teravalt tunda.

Äriklientide peale mõtles Olerex juba eelmisel aastal, mil sõlmiti täiendavad kokkulepped Eestist väljapoole jäävate tanklakettidega. Ärikliendid saavad tankida Olerexi kuldkaardiga Lätis Virši-A ja Lukoili tanklakettides kokku 94 tanklas.

Leedus saab tankida kokku 78 tanklas ehk Lukoili tanklaketis ja Kaunase lähedal asuvas Timejas täisteenindusjaamas. Olerexil on koos partneritega hetkel suurim üle Baltikumi tegutsev tanklakettide võrgustik, kus saab tasuda ärikliendi krediitkaardiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles