Hoolekogu ootab ees umbusaldusavaldus

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastasseis Lüllemäe kooli ümber ei taha vaibuda. Osa lastevanemaid leiab, et vald on nad kooli puudutavate otsuste juurest kõrvale tõrjunud, teine osa vanemaid ja vilistlasi aga toetab koolipidaja valitud suunda.
Vastasseis Lüllemäe kooli ümber ei taha vaibuda. Osa lastevanemaid leiab, et vald on nad kooli puudutavate otsuste juurest kõrvale tõrjunud, teine osa vanemaid ja vilistlasi aga toetab koolipidaja valitud suunda. Foto: Graafika: Marju Kuusk

Hulk Lüllemäe põhikooli vilistlasi ja lastevanemaid on Karula vallale esitanud avalduse kooli hoolekogu umbusaldamiseks. Nende hinnangul on hoolekogu tegevus olnud aastaid vastutustundetu ning mittekaasav.

Avaldusele on alla kirjutanud suur osa isikutest, kes esitasid mais vastulause osa lastevanemate protestile kooli senise juhtimise asjus, avaldades kooli juhtkonnale toetust. Kokku on sellel 62 allkirja.

Lapsevanemana alla kirjutanud Veiko Pormeister ütles, et umbusaldus on viis näidata, et suur osa vilistlasi ja lastevanemaid pole hoolekoguga rahul. «Need vanemad, kes praegu hoolekogus, on selle väikse sõpruskonna esindajad, kes süüdistavad kooli ja valda tegemata paberimajanduses, aga samal ajal on nende töö tegemata,» lausus Pormeister. Seetõttu leiab ta, et hoolekogu ei esinda lastevanemaid, vaid ühe kitsa seltskonna huve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles