Mirell Luige pikenevad odakaared ennustavad lennukat tulevikku

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirell Luik sai eelmisel aastal Valgamaa spordipreemiate jagamisel tunnustuse tehtud töö eest.
Mirell Luik sai eelmisel aastal Valgamaa spordipreemiate jagamisel tunnustuse tehtud töö eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mirell Luik on sportlik Tõrva neiu, kelle odakaared viimasel ajal aina kaugemale lendavad. Lisaks Eesti meistri tiitlile spordis on tal head tulemused ette näidata ka äsja lõpetatud gümnaasiumi lõputunnistusel. Nüüd seisab tal ees eriti vastutusrikas jõuproov – juunioride maailmameistrivõistlused Poolas.

Teil on viimasel ajal spordimaastikul väga hästi läinud. Millised on kõige suuremad õnnestumised, mille üle põhjust uhkust tunda?

«Praeguse seisuga on tõesti minu tulemused tõusuteel olnud. Arvan, et selle kõige taga on õige treening ja puhkus. Kindlasti olen kõige õnnelikum oma isikliku rekordi üle – 54,44 meetrit – ja selle üle, et suutsin ka sellel aastal oma Eesti meistri tiitlit kaitsta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles