KÜLALUGU: Külal oma maailmarändurist itimees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlik ja sportlik kohalik noormees Toomas Pai, kelle õlul on ka Karula valla IT-alane teenindamine, kinnitab, et noortelgi on maal küllaga tegemist, kui ise vähegi tegus ja aktiivne oled.
Ettevõtlik ja sportlik kohalik noormees Toomas Pai, kelle õlul on ka Karula valla IT-alane teenindamine, kinnitab, et noortelgi on maal küllaga tegemist, kui ise vähegi tegus ja aktiivne oled. Foto: Paul Poderat/Valgamaalane

Lüllemäe külas elanud ja seal põhikooli lõpetanud 32aastane Toomas Pai on IT-ettevõtja, kes asutas oma teenuste müügiks firma 2010. aastal, elades tol ajal veel Tallinnas.

«Pealinnas õppides ja töötades tegelesin IT-teenuste pakkumisega põhitöö kõrvalt, sellest tegevusest kasvaski välja praegune ettevõte IT-abi 24. Rändasin vahepeal pool aastat ringi Austraalias ja sealt tulingi tagasi oma kodukülla. Kordagi ei tekkinud mõtet, et jääksin sinna kauemaks,» rääkis Pai.

Nüüd on noor mees tagasi Lüllemäel ja rakkes mitmes ametis. «Saan siin edukalt teha kaugtööd. Kuigi enamik kliente on Tallinnas, ei ole see takistus. Vajadusel käin pealinnas ära. Tegelen vallavalitsuse, valla allasutuste ja kooli IT-alase tööga. Abi saavad kohalikud inimesedki.» Muu hulgas mainis ta, et koduküla saab selle suve jooksul oma veebilehe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles