Reedel sai avapaugu suur suusapidu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlased tulevad treeningult.
Sportlased tulevad treeningult. Foto: Jaanika Kuusik/Valgamaalane

 Reedel avati Otepääl maailmakarika etapp murdmaasuusatamises.

Registreerunud on 26 riigi võistkonnad. Pealtvaatajaid oodatakse sarnaselt mullusele vähemalt 15 000 – neid peaks kindlasti rõõmustama staadioni vastvalminud tribüünid.

Selgunud on ka Eesti võistkond Mk-etapiks. Laupäevasel meeste 15 kilomeetri klassikadistantsil asuvad võistlustulle Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Kaspar Kokk, Peeter Kümmel, Raido Ränkel, Vahur Teppan, Priit Talves, Janek Vallimäe, Timo Juursalu, Erko Jullinen, Risto Mägi, Keijo Priks ja Madis Vaikmaa.

Samuti laupäeval toimuval naiste 10 kilomeetri klassikadistantsil võistlevad Laura Rohtla ja Piret Pormeister.
 
Pühapäeval läbi viidaval klassikastiilis sprindivõistlusel osalevad meestest Andrus Veerpalu, Algo Kärp, Aivar Rehemaa, Timo Simonlatser, Peeter Kümmel, Anti Saarepuu, Kein Einaste, Raido Ränkel, Siim Sellis, Andres Kollo, Vahur Teppan, Erki Jallai, Eeri Vahtra, Janek Vallimäe ja Karel Tammjärv. Naistest on võistlustules Laura Rohtla, Kaija Udras, Piret Pormeister ning Triin Ojaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles