Valga laagris pool kohtadest täis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaagrite esimene etapp on läbi, suve lõpus ootavad ees uued laagrid. Juunikuistes laagrites osales ligi tuhat last. Praegu on registreerimine avatud augustikuu laagritesse, kus on vabu kohti 300 ringis.

Juuni laagrid said teoks 28 eri paigas üle Eesti. Kokku osales 956 poissi ja tüdrukut vanuses 6–12. Suvelaagrid tegutsevad aastas kahel korral ning suve lõpus 8.–12. augustini on tulemas veel 28 laagrit. Eelmise nädala lõpu seisuga oli nendesse laagritesse registreeritud ligi 700 last, vabu kohti on veel ligikaudu 300.

Veel on vabu kohti ka treener Meelis Kuivitsa juhtimisel augustis Valgas tegutsevas laagris. «Valga laagrisse on praegu registreeritud 22 last. Maksimaalne kohtade arv on 44,» täpsustas Eesti Jalgpalli Liidu noortetöö projektijuht Martti Pukk täna hommikul Valgamaalasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles