Maride ettevõtmised koguvad populaarsust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal aastal lastekaitsepäeval korraldavad Tõrva Marid lastele toreda temaatilise päeva, mis on täis meeleolukaid tegevusi ja kontserte. Naised on pälvinud selle eest eripreemia Lionsi klubide Eesti piirkonna aasta teo konkursilt.
Igal aastal lastekaitsepäeval korraldavad Tõrva Marid lastele toreda temaatilise päeva, mis on täis meeleolukaid tegevusi ja kontserte. Naised on pälvinud selle eest eripreemia Lionsi klubide Eesti piirkonna aasta teo konkursilt. Foto: Evelin Kuljus

Lionsi klubi Tõrva Mari võis hooajale joont alla tõmmates tõdeda: oli toimekas aasta. Sama hoogsalt on plaanis ka jätkata.

«Üle ega ümber ei saa lastekaitsepäevast, mis seekord sai teoks juba 13. korda ning kandis pealkirja «Mine metsa». Kohal olid miniloomaaed ja loomade varjupaiga esindus, näidati metsatehnikat, topiseid ja tehti puuskulptuure,» meenutas klubi hooaja tähtsündmust LC Tõrva Mari möödunud hooaja president Evelin Kuljus.

Lapsed andsid kontserdi, töötas õnneloos, lustida sai atraktsioonidel, tehti näomaalinguid, põnevust pakkus vahumöll. Kohal olid päästeteenistuse, politsei ja Kaitseliidu esindused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles