Kuu aja pärast algab üle-eestiline matkanädal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas Veskijärv.
Tõrvas Veskijärv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmandat korda toimuva Matkanädala läbiv teema on “Veel matkamine”. Kuna lisaks metsas matkamisele on Eestis väga palju toredaid vetel matkamise võimalusi, siis 2016 aasta Matkanädala kava neid võimalusi rohkelt pakubki.

Matkanädala programmis leidub iga päev , 12. kuni 21.augustini 2016 kanuumatkasid Eesti jõgedel, nii päeval kui öösel ning süstamatkasid saartele. Lisaks toimuvad jalgrattamatkad Saaremaal Vätta poolsaarel ja jalgsimatkad Kloogarannas, et iga matkahuviline leiaks endale põneva elamuse. Samuti on valikus kombineeritud matkad jalgsi ja kanuuga, kultuurimatk Kitzbergi radadel ning palju teisi tervislikke liikumisvõimalusi looduses.

Reedel, 19.augustil toimub Matkanädala raames Mulgi ÖÖmatk Tõrvas , mis kujutab endast öist paarikümne kilomeetri pikkust võistkondlikku jalgsimatka põnevate ülesannetega kontrollpunktides.Võistkonnas võib olla kaks kuni kuus liiget, finišeeruma peab vähemalt kaks liiget.Paremusjärjestus selgitatakse kontrollpunktides sooritatud ülesannete tulemuste alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles