Malevlased panid suvetöödele punkti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi 11. klassi noormees Roland Lehes osaleb linnanoorte töömalevas teist suve. Seekord sai ta muu hulgas korda teha nii mõnegi vana pingi.
Valga gümnaasiumi 11. klassi noormees Roland Lehes osaleb linnanoorte töömalevas teist suve. Seekord sai ta muu hulgas korda teha nii mõnegi vana pingi. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Eile oli viimane tööpäev Valga linna noorte teise vahetuse töömalevlastel, kes jõudsid nädala jooksul kodulinnas hulga heakorratöid ära teha.

Malevlased osalesid linna heakorrastustöödel, ehitasid ja korrastasid terviserada ja noortekeskust, parandasid ja värvisid pinke.

Neljapäeva lõuna paiku oli viis malevlast rakkes Valga noortekeskuses. Juba teist aasta töömalevas osalev Keidi Russak, kes sügisel alustab õpinguid Valga gümnaasiumi 10. klassis, vuntsis parajasti noortekeskuse hoovis vana istepinki kenamaks. «Puhastan selle ära, lihvin ja siis värvin uuesti üle. Pingid lähevad kasutusse noortekeskuse aias,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles