Valgamaa odaviskajad tulid Eesti meistriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe.
Tanel Laanmäe. Foto: Sille Annuk

Täna Tallinnas Kadrioru staadionil alanud Eesti meistrivõistlustel kergejõustikus saavutasid Valgamaa sportlased neli medalit.

Tänasel põhialal - meeste odaviskes, saavutas Tõrva odaviskaja Tanel Laanmäe tulemusega 84.06 meetrit esikoha ning Eesti meistritiitli. Teisele kohale tuli 80.48 meetrise viskega Magnus Kirt ning 79.62 meetriga pidi kolmanda kohaga leppima Risto Mätas.

Tänase teise säravama tulemuse eest hoolitses Marcella Liiv, kui naiste odaviskes  tuli 51.11 meetriga Eesti meistriks. Neljandale kohale tuli 42.84 meetriga Kadi Kaart.

Medali sai kaela ka Johanna Ardel, kes naiste 3000 meetri takistusjooksus saavutas 11.43,26 minutiga teise koha. Naiste 1500 meetri jooksus lõpetas Eveli Kurg võistluse seitsmendal kohal, saades kirja aja 5.00,55 minutit.

Eesti meister 2016

Tanel Laanmäe:” Eesti meistrivõistlused Kadrioru staadionil pakkusid mulle suurepärase emotsiooni kui visaksin kolmel korral üle 80 meetri ja parimal katsel maailmaklassi tulemuse 84.06, mis annab mulle au olla nüüd kolmekordne Eesti meister.

Minu võidu tegi veelgi magusamaks, et viimasel kümnel aastal polnud keegi samaväärse tulemusega Eesti meistritiitlit võitnud. Olud ei ole olnud küll suurepärased, sest oli vastutuul ja päike paistis silma, aga eks seda väärtuslikum tulemus oli.

Loodame, et nüüd läheb aina paremaks, sest Rio on juba ukse ees.

Tänan oma peasponsorit A Le Coqi, mis on võimaldanud mul uuele tasemele tõusta ja kõiki, kes tulid staadionile või elasid kaasa teleka ees."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles