Lauluragin seekord Valgamaa koorideta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelnenud kahel aastal on ainsa Valgamaa koorina osalenud pop- ja džässkooride konkurssfestivalil Lauluragin Valga muusikakooli noortekoor Jana Obersti juhendamisel. Koor pälvis oma särtsaka esinemisega mõlemal aastal eripreemia. Tänavu nad siiski loobusid osalemast, sest paljude kooriliikmete elutee on neid Valgast eemale viinud.
Eelnenud kahel aastal on ainsa Valgamaa koorina osalenud pop- ja džässkooride konkurssfestivalil Lauluragin Valga muusikakooli noortekoor Jana Obersti juhendamisel. Koor pälvis oma särtsaka esinemisega mõlemal aastal eripreemia. Tänavu nad siiski loobusid osalemast, sest paljude kooriliikmete elutee on neid Valgast eemale viinud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selgunud on finalistid, kes sügisel Valgas pop- ja džässkooride festivalil Lauluragin võistlustulle astuvad. Kahjuks pole nende hulgas ühtegi koori Valgamaalt ega ka väljastpoolt Eestit.

Demovoorus osales tänavu 12 koori, neist üks lastekoor Lätist. Žürii valis festivalile «Lauluragin 2016» kaheksa koori, kel tuleb

16. oktoobril Valga kultuurikeskuses finaalkontserdil kümne minuti jooksul žüriile ette kanda kaks laulu. Üks neist peab olema oma maa autorilt ja emakeeles pop- või džässteos, teine samas žanris lugu maailmamuusikast.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles