Ohtlik ristmik muutub turvalisemaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kodanikud on mures, et Jaama puiestee ning Maleva ja Vahtra tänava kitsaks jääv ristmik liiklejatele ohtlik võib olla. Aselinnapea Enno Kase kinnitab, et ümberehituse tulemusel liiklus seal hoopis rahuneb ning jalakäijate turvalisus on tagatud.
Valga kodanikud on mures, et Jaama puiestee ning Maleva ja Vahtra tänava kitsaks jääv ristmik liiklejatele ohtlik võib olla. Aselinnapea Enno Kase kinnitab, et ümberehituse tulemusel liiklus seal hoopis rahuneb ning jalakäijate turvalisus on tagatud. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Valga jaama läheduses asuva teeristi ümberehitus on tekitanud rahulolematust, sest mõne liikleja arvates jääb ristmik nüüd autodele ohtlikult kitsaks. Aselinnapea kinnitab aga, et turvalisus saab tagatud.

Valgamaalase toimetuse poole pöördus endine volikogu liige Siiri Reiljan, kes lisas, et pöördub küsimustega lehe poole linnaelanike palvel. Nimelt teeb neile muret Jaama puiestee ning Vahtra ja Maleva tänava ristmik, kus praegu ehitustööd käimas.

«Teekurv on seal niigi kitsas, vaevu mahub kaks autot teineteisest mööda sõitma. Kui vastu tuleb buss või suur auto, on tõsine tegu, et mööda saada. Nüüd muudetakse sõidutee seal kõnnitee ehitamise tõttu aga veelgi kitsamaks. Kas see jääbki niisuguseks pudelikaelaks? Kui jääb, kas see pole siis liikluse seisukohalt ikka väga ohtlik koht?» tõstatas linnakodanik küsimused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles