Tõrva odaviskaja võistles juunioride MMil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirell Luik sai eelmisel aastal Valgamaa spordipreemiate jagamisel tunnustuse tehtud töö eest.
Mirell Luik sai eelmisel aastal Valgamaa spordipreemiate jagamisel tunnustuse tehtud töö eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Poolas Bydgoszczis käimas olevatel juunioride maailmameistrivõistlustel kergejõustikus lõpetas Mirell Luik odaviske võistluse eelviimasel kohal.

Eilses juunioride MMi naiste odaviske finaalis pidi Tõrva spordiklubi Viraaž esindaja Mirell Luik leppima 11. kohaga. Finaali parim vise tuli kolmandal katsel, kui Mirelli oda lendas 50,65 meetrini. Odaviske võitis Klaudia Maruszewska Poolast 57,59 meetriga. Teiseks tuli Jo-Ane van Dyk Lõuna - Aafrikast 57,32ga ning kolmandale kohale tuli kvalifikatsioonivõistluse võitja Eda Tugsuz 56,71ga.

Teisipäevasel naiste odaviske kvalifikatsioonivõistlusel osales 43 odaviskajat kahes grupis. B-grupis võistelnud Mirell Luik viskas lõppvõistlusele viinud tulemuse 52,23 meetrit kohe avakatsel. Finaalis andnuks see tulemus kaheksanda koha. Võistlustules oli ka teine Tõrva odaviskaja Marcella Liiv, kes 45,01 meetri pikkuse odalennuga finaali ei jõudnud. Tema laeks jäi seekord 36. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles