Maavanem jäi kolmeks kuuks parteituks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavanem Margus Lepik
Valga maavanem Margus Lepik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tehnilise vea tõttu jäi Valga reformierakondlasest maavanem Margus Lepik mullu sügisel kolmeks kuuks parteituks.


Äriregistri teabesüsteemist selgub, et 2002. aasta 31. oktoobril Reformierakonna liikmeks saanud Lepik on mullu 19. oktoobril erakonnast lahkunud ning parteiga uuesti ühinenud tänavu 20. jaanuaril.

Reformierakonna pressiesindaja ütles BNS-ile, et Lepik ei ole erakonnast vahepeal välja astunud ning eksituse põhjustas tehniline viga. «Äriregistrile andmete edastamise käigus oli vahepeal tema nimi tehnilise vea tõttu meie liikmete tabelist registris kadunud,» lausus ta.

Justiitsministeeriumi pressiesindaja sõnul ei saanud tegemist olla registripidaja veaga. Tema kinnitusel esitab nimekirjad mittetulundusühingute registri elektroonilisse andmebaasi erakonna juhatus ning registripidaja nende esitatud andmeid ei muuda. «Reformierakond esitas 19. oktoobril 2010 äriregistrile nimekirja, kus Margus Lepiku nimi puudus, ning 20. jaanuaril 2011 lisasid nad Margus Lepiku nime uuesti nimekirja,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles