Otepää koka ampse kiitsid nii venelased, poolakad kui jaapanlasedki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Pühajärve restoranis peakokana ametis olev Koit Uustalu on toonud restorani menüüsse uudsust ja põnevust. Talle meeldib katsetada ning külalisi erisuguste toitudega üllatada.
GMP Pühajärve restoranis peakokana ametis olev Koit Uustalu on toonud restorani menüüsse uudsust ja põnevust. Talle meeldib katsetada ning külalisi erisuguste toitudega üllatada. Foto: Lauri Laan

GMP Pühajärve restoran võõrustas Rally Estonia ajal Jaapani, Poola ja Venemaa rallisõitjaid. Videot söömaajast näidati Eurospordiski ning praeguseks on see kogunud mitukümmend tuhat vaatajaklikki.

Söögilaua kattis GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu Tehvandi staadionile. Ettevõtmine sündis koostöös EASiga, kes kohalike toitude tutvustamiseks käima tõmmatud kampaania käigus tegi  restoranile ettepaneku pakkuda midagi põnevat rallisõitjatele, tutvustamaks seeläbi Lõuna-Eesti toite kogu maailmale.

«Kuna mina olen alati aldis põnevates tegemistes kaasa lööma ja mullegi on südamelähedane Lõuna-Eesti toidumaastiku kaardile toomine, olin ettepanekuga kohe nõus,» rääkis peakokk Koit Uustalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles