Avavangla vang ei tulnud vanglasse tagasi

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Kostritsõn.
Sergei Kostritsõn. Foto: Justiitsministeerium

Täna, 22.juulil, ei pöördunud poekülaskäigult ettenähtud kellajaks Tallinna vangla avavangla osakonda tagasi 59aastane kinnipeetav Sergei Kostritsõn, kes on siiani kadunud. Isik on süüdi mõistetud varguste eest.

Vang on 183 cm pikk, keskmise kehaehituse, musta-halliseguste juuste ning pruunide silmadega. Vangil oli avavanglaosakonnast lahkudes seljas must jope ja jalas klassikalised sinised teksad, kaasas oli spordikott. Sergei Kostritsõn on diabeetik ning võib vajada mingil hetkel retseptiravimeid.

Eritunnusena on vangi kätel rohkelt tätoveeringuid:  parema käe nimetasõrmel sõrmuse kujutis, paremal käelabal päikese ja mere kujutis. Vasaku käe sõrmedel kaardimasti kujutised, sõrmenukkidel risti kujutis. Vasaku käsivarre pealmisel küljel majakas, vasaku käelaba pöidla kõrval trellide ja südame kujutis, pöidlal vene tähtedega kirjutatult "BOG". Lisaks paremal käsivarrel lilleõie kujutis, parema käe randmenukil viis täppi ja parema käsivarre siseküljel käsi põleva tõrvikuga ning vene tähtedega kirjutatult "SVOBODA".

Kõigil, kellel on informatsiooni karistuse kandmisest kõrvale hoiduva Sergei Kostritsõni kohta, palume sellest teatada vanglateenistuse numbrile 5854 3629 või Häirekeskuse lühinumbrile 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles