Galerii: Helme kutsekeskkooli vilistlaste kokkutulekul meenutati kadunud kooli

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 23. juulil mõned tunnid enne Helme valla päevade ametlikku algust kogunesid endise Helme kutsekooli sisehoovi selle vilistlased, meenutamaks oma ammuseid koolipäevi ja õpetajaid ning et üheskoos avada kutsekooli mälestuspink.

Helme vallavanem Tarmo Tamm, kes muuhulgas on pidanud kutsekooli direktori ametit, andis avakõnes vilistlastele ülevaate kooli territooriumil toimunud muutustest ning kunagiste koolihoonete hetkeolukorrast. Tamm väljendas lootust, et kõikidele hetkel veel tühjana seisvatele hoonetele leiab kas omavalitsus või nende praegused või tulevased omanikud sobiva rakenduse.

Samuti pöördus vilistlaste poole kooli kauaaegne õpetaja ja koolijuht ning pedagoogikakandidaat Peep Leppik, kes tuletas kooli ja selle töötajaid meenutades meelde oma ammuse õppejõu poolt korratud tarkust: "Ajad muutuvad ja meie koos ajaga." Lisaks temale mäletas oma kõnes kunagist uhket kutsekooli kooli pikaaegne direktor Toivo Põldma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles