Magnus Kirt lennutas oda üle 84 meetri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt
Magnus Kirt Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinnas Audentese staadionil nädalavahetusel aset leidnud heitjate seeriavõistlusel näitas Rio olümpiaks valmistuv Magnus Kirt, et jõudu oda lennutamiseks on. Võidutulemuse toonud odakaar küündis üle 84 meetri.

Tõrva odamees viskas etapivõidu toonud tulemuse kohe teisel katsel, kui võidutulemuseks mõõdeti 84,11 meetrit. 80 meetri piiri ületas sportlane veel ka esimesel ja kolmandal katsel. Teise koha sai lätlane Rolands Štrobinders 79,79ga ja kolmas oli Ranno Koorep 74,76 meetriga.
ETV spordisaatele antud usutluses tõdes Magnus Kirt, et Audenteses on tal alati hea võistelda ja sealt saab tihti hea emotsiooni. «Kui vaadata EMi ja sellele eelnenud võistluseid, kus sain palju negatiivseid emotsioone, siis head tunnet oli mulle siit vaja. Mul on hea meel, et esimesed kolm katset kandusid üle 80 meetri ning hetkeseisuga tundub, et tehnika hakkab paika loksuma. Loodan, et tänane polnud maksimum, mida praegu suudaksin endast välja pigistada, kuid tulemusi tuleb teha õigel ajal ja õiges kohas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles