Tore hobi viis oma firma loomiseni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28aastane Kadri Sang avastas umbes aasta tagasi enda jaoks tegevuse, mis tal põhitöö kõrval nüüd toreda hobi eest. Nimelt disainib ta särke ja pluuse nii naistele, lastele kui ka meestele.
28aastane Kadri Sang avastas umbes aasta tagasi enda jaoks tegevuse, mis tal põhitöö kõrval nüüd toreda hobi eest. Nimelt disainib ta särke ja pluuse nii naistele, lastele kui ka meestele. Foto: Paul Poderat / Valgamaalane

Valgamaa juurtega Kadri Sang asutas põhitöö kõrvalt oma firma, kus ta soovijatele särke disainib. Kõik sai alguse soovist saada eelkõige endale üks originaalne pitside-satsidega maika.

Ühel päeval, umbes aasta tagasi, tuli Kadri Sangal soov endale disainitud maika osta. Internetist leidiski ta ühe valmistaja, kes neid müügiks pakkus. «Põlgasin seda hinda kalliks ja kuna mulle on juba lapsest peale meeldinud õmblusmasinaga mässata, mõtlesin, et proovin ise midagi valmis meisterdada. Ostsin maika, pitsi ja lehve ja nii minu esimene enda disainitud maika valmiski,» rääkis 28aastane Kadri Sang oma hobi sünniloost.

Algul valmistas ta särgikuid ainult endale, siis juba sugulastele, sõbrannadele ja töökaaslastele ning hiljem nende tuttavatelegi. «Nii see pall veerema hakkas. Kuna igalt poolt tuli tehtule positiivne tagasiside, andis see indu juurde ja tellimuste arv aina kasvas,» rääkis Sang.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles