Vallapäeval selgusid värsked aukodanikud

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme valla elutööpreemia pälvis sellel aastal pedagoog ja koolijuht Andres Parts (vasakul).
Helme valla elutööpreemia pälvis sellel aastal pedagoog ja koolijuht Andres Parts (vasakul). Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Laupäeval oli Helme laululava ja selle ümbrus heas tujus inimestest pungil. Selle põhjus väga lihtne: käimas oli järjekordne sündmuste- ja esinejaterikas Helme valla päev.

Vallapäev sai avalöögi juba hommikupoolikul, kui Helme laululava ümbritsevatele nõlvadele seati üles laat, kus sai näha ja osta käsitöö- ja mahetooteid, mängida mänge ja kustutada janu koduõllega. Samal ajal lahutasid pealtvaatajate meelt esinejad Hanna-Liina Võsa, Olav Ehala ja Lembit Saarsalu.

Päeva ametlik osa algas kell neli, kui vallavanem Tarmo Tamm andis elanikele kokkuvõtliku ülevaate valla 25 aasta pikkusest ajaloost ja tegemistest. Tamm võttis ka hetke rääkimaks Helme eelseisvast ühinemisest Tõrva linna ning Hummuli ja Põdrala vallaga. Oma kõnega pöördus rahva poole ka Helme vallavolikogu esimees Ave Visor, kes rääkis sellel aastal volikogu vastu võetud otsustest ja vallas elavate inimeste muredest ja probleemidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles