Autod põrkasid kokku

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto õnnetuspaigalt
Foto õnnetuspaigalt Foto: Lõuna prefektuur

Vana-Otepääl juhtus esmaspäeva õhtul liiklusõnnetus, kus kaks autot põrkasid kokku.

Esmaspäeval kella 17.18 ajal juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Vana-Otepää külas Vana-Otepäält Pikajärve poole viival kohalikul teel, kus Vana-Otepää poolt sõitnud 42aastane naine kaldus paremkurvis sõiduautoga Volkswagen Golf vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga BMW 525D, mida juhtis 41aastane mees. 

BMW kaasreisija, 66aastane mees, toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

«Vana-Otepää poolt liikunud Volkswagen kaldus paremkurvis vastassuunavööndisse, kus toimus laupkokkupõrge vastu liikunud BMWga. Politsei selgitas välja, et juhid olid kained ja juhtimisõigusega,» selgitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel. 

«Turvavarustuse kasutamine leevendas oluliselt võimalikke raskemaid tagajärgi. Selle õnnetuse üksikasjad on veel väljaselgitamisel, kuid esialgu võib juhtunu põhjuseid otsida sellest, et autojuht ei hinnanud kurvi võttes olusid õigesti ning küsimuseks on seegi, kas sõidukiirus kurvi sõites oli juhile jõukohane nii, et ta märganuks vastutulijat aegsasti ja saanuks oma suunavööndisse tagasi põigata. Ohutuse seisukohast on väga oluline jälgida tähelepanelikult, et püsitaks oma suunavööndis,» sõnas Peitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles